მაგარი სასმელები
ჩვენს კომპანიაში ღვინის ბრენდის, ან როგორც ჩვენთან ეძახიან კონიაკის, გამოხდა 10 წლის უკან დავიწყეთ. საუკეთესო ყურძნის შერჩევა, ღვინის ორმაგი გამოხდა სპილენძის დისტილატორებში და მიწისქვეშა სარდაფში, ფრანგული მუხის კასრებში დაძველება უზრუნველყოფს ჩვენი კონიაკის ოპტიმალურ მომწიფებას.
|
სექტემბრის ბოლოს და ოქტომბრის დასაწყისში, ოპტიმალური სიმწიფის პერიოდში, ყურძენი ხელით იკრიფება.
|
|
|
დადუღების შემდეგ ჭაჭა და გამოწურული ღვინის ბოლო ფრაქცია ტრადიციული მეთოდით გამოიხდება
|
|
|
დადუღების შემდეგ ჭაჭა და გამოწურული ღვინის ბოლო ფრაქცია ტრადიციული მეთოდით გამოიხდება.
|
|
|
დადუღების შემდეგ ჭაჭა და გამოწურული ღვინის ბოლო ფრაქცია ტრადიციული მეთოდით გამოიხდება ორმაგ ორთქლზე, რის შემდეგაც 6 თვის განმავლობაში ვარგდება მუხის კასრებში.
|
|
|
დადუღების შემდეგ ჭაჭა და გამოწურული ღვინის ბოლო ფრაქცია ტრადიციული მეთოდით გამოიხდება
|
|
|
|